Aurelio house

Saksalainen Aurelio House tuottaa kankaita ja muita verhoilumateriaaleja koti-ja julkitilakäyttöön.

Hanse 575, Ostsee bei Rügen, Shooting 20. bis 24.08.2012Veneilijöille Aurelio House tuottaa nahkoja, tekonahkoja, markiisikankaita, ja nk easy care kankaita verhoiluun;  yllä kuvassa Ocean FR niminen palosuojattu sekä home/bakteerisuojattu tekonahka.

Ocean FR, sekä monet muut Aurelio Housen tekonahat voi vesipestä (esim irtotyynyt), ja värit kestävät hyvin valoa (7). 100000 Martindalea.

UUSI TOSCANA HENKINEN MALLISTO! KIVOJA RAITOJA JA  ”KIVIPESTYÄ” YKSIVÄRISTÄ

IMG_1022 (2)

Kotiin retroa, perittyä, ostomyynnistä tai dyykattua – niistä saa uudella kankaalla ihania persoonallisuuksia!

IMG_1064

Hyväkuntoinen runko lempituolissasi, mutta kangas on nuhjaantunut tai rikki – se kannattaa usein verhoiluttaa uudestaan. Pyydä kustannusarvio huonekaluverhoilijalta, ja mieti kannattaako antaa rakkaalle tuolille tai sohvalle uusi elämä seuraavaksi 20 vuodeksi. Vai hävittää se (epäekoloogista!) ja ostaa uusi jolla ei tarinaa tai lapsuuden muistoja mukana.

Vanhat ruokailuryhmän tuolit saivat uudet istuinkankaat Aurelion Como Streifen kankaasta.Ja nyt parhaiten sopi keltaisella pohjalla raidat ja kuviot jotka käytettiin pitkittäin sopimaan muuhun ruokailutilan tyyliin.

IMG_1072

IMG_2955

Edustamamme saksalaisen Aurelio Housen verhoilukankaat ovat edullisia. Mallisto on laaja, ja toimitukset nopeita. Uusi kangas kannattaa valita kotona siinä ympäristössä ja valossa jossa korjattava huonekalua pidetään, jotta ympärillä olevat muut tekstiilit ja esim lampunvarjostimet, taulut, matot on helpommin huomioitavissa. Meiltä saat mallikirjat lainaksi kotiin ja autamme löytämään ammattitaitoisen verhoilijamestarin paikkakunnaltasi.

Aurelio Daisy

Daisy – bukleekangas (kuva yllä) sopii hyvin 50 luvun tuoleihin. Kestävä, 50.000 Martindalea, vesipestävä(irtotyynyt), hinta n Eur 56,- /m.

Saksalaisen verhoilukangastoimittajan Aurelio Housen nopeat toimitukset tehtaalta ja suhteellisen edulliset hinnat on huomattu.  Mallisto on laaja, ja suunniteltu täyttämään huonekaluverhoilijoiden vaatimukset erilaisiin verhoilukohteisiin kodeissa,venepatjoihin, autoihin,  sekä julkitiloissa kuten ravintoloissa, hotelleissa, klinikoilla, messuosastoilla jne. Kankailta vaaditaan kulutuskestävyyttä,palosuojasta, homesuojausta, vesipesua, vedenhylkimistä, valonkestoa. Käsityönä tehtävät erilaiset verhoilut vievät aikaa ja on täten kustannuksiltaan korkeaa, ja sen vuoksi kankaan pitää olla kestävää ja jokaiseen kohteeseen parhaiten sopivaa.

Aurelio House living-2

Huonekaluverhoilun lisäksi monet verhoilijat ompelevat myös ikkunaverhoja, irtopäällisiä, koristetyynynpäällisiä, pöytäliinoja ym. Kun haluat muutosta kotiisi helpolla, vaihda verhoja, tyynyjä ja järjestä huonekalut uudestaan!

Irtopäälliskankaita valitessa on hyvä ottaa huomioon vesipestävyys tai ainakin tahrasuojaus. Valikoima on laaja aina ohuista puuvilloista ja pellavista  vesipestäviin sametteihin.

Tiikeriä seinälle? Eläinkuosijäljitelmällä viidakkofiilistä. Seinäpaneliksi, sängynpäädyksi, tai sohvan päällikankaaksi, yms yms:)

Alla olevissa kuvissa on sohvat verhoiltu Alabama velour kankaalla. Alabama on edullinen velourkangas, palosuojattu ja kestävä, 100.000 Martindale, ovh alk 29 Eur/m

Syväheftausjäljitelmäkangas, hetkessä valmista vaikka sängynpäätyyn!

Chesterfield soft

Aurelio House ulkokankaat

Kesä lähestyy! Aurelio Housella on vettähylkiviä ja homesuojattuja ulkokankaita puutarhakalusteiden patjoihin, istuimiin, venetyynyihin.

Kankaiden pääasiallinen jälleenmyynti tapahtuu verhoiljoiden ja sisustusalan ammattilaisten kautta jotka laskevat tarkkaan kuhunkin työhön menevän kangasmäärän. Alla luotettavia verhoilumestareita ja  verhoilijoita:

T:mi Jarno Viitala, Ansaritie 3, Helsinki

Verhoomo Tolonen Oy, Veneentekijäntie 7, Lauttasaari, Helsinki

Verhoomo Soffan Möbeltapetsering, Mäntymäentie 29, KAUNIAINEN

Verhoomo Imma, Paimenkello 11 b 1, ESPOO

Verhoomo Terttu Okura, Eestinkallio 6, ESPOO

Ajan Tarina, Haarajoen asemakatu 14, JÄRVENPÄÄ

Liituraita, Kuurnankatu 26 a, JOENSUU

Verhoilu ja entisöinti Idefix, Toijantie 11, SALO

Saidan Verhoomo&Vintage, Vesijärvenkatu 14 D, LAHTI

Vanha Juttu, Mestarinkatu1B, LAHTI

Charmi-Kaluste Pukinekatu 6, TAMPERE

Made by Anu-Riina, Satamakatu 16 LH2, Tampere

Verhoiluliike Tuija Jaakkonen Lielahdenkatu 12, TAMPERE

Verhoilija Maija Nurmi Juhonkatu 1, RIIHIMÄKI

Restaurointi Werstas Lind Vuolenkoskentie 184, VIERUMÄKI

Kainuun Autotex, Nuoskakatu 9, Kainuu

Katso kankaita tästä linkistä: Aurelio house

13